Servicechef 

Servicechef Jovent AB


Tjänsten är tillsatt!

 

Företaget expanderar och söker nu en duktig Servicechef till vårt kontor i Hägersten.


Vi söker dig som är en driven och resultatinriktad person som har service i blodet. Som Servicechef hos oss blir du ansvarig för det distrikt som omfattar Stockholm. Du kommer att vara en nyckelperson på vår ventilationsavdelning när det gäller att leda och utveckla din verksamhet. I dina arbetsuppgifter ingår förutom personalansvar, projektledning, planering, uppföljning av serviceuppdrag även försäljning och kundkontakt.
 
Som Servicechef är en av dina främsta uppgifter att utveckla avdelningen samt samarbetet mellan service och de andra avdelningarna inom organisationen. Du arbetar även med att förbättra, stödja och underhålla våra serviceinsatser samt ansvarar för avdelningens ekonomi.
 
Du har visat i tidigare tjänster att du snabbt och korrekt kunnat analysera både interna och externa behov som funnits och kunnat omvandla din analys till praktiska och effektiva åtgärder. För detta krävs effektivitet, handlingskraft och goda ledaregenskaper vilket är något vi sätter stort värde på. Kan du visa på en god teknisk förståelse och har erfarenhet av att ha arbetat med service är det definitivt ett plus.

För rätt person innebär tjänsten en stimulerande utmaning med ständigt fokus på att skapa goda resultat

Låter det här som ett jobb för dig?

Registrera då din ansökan via vår Rekryteringskonsult Exelect AB genom att klicka på denna länk: http://www.performia.com/jobs/18218.5.12228

Kontaktpersoner hos Exelect är Anders Hanberg eller Carina Runow, 08-586 101 00.

Välkommen med din ansökan!

 
 


Produced by Happiness